Trgovanje bitkoinom uz ograničen rizik!

 

Nesporno je da je cena bitkoina (i drugih kriptovaluta) tokom ove godine obarala rekorde, mada smo u poslednje vreme svedoci i većih cenovnih korekcija.

Zbog velike volatilnosti, dugoročno ulaganje u ova sredstva predstavlja investiciju vrlo visokog rizika, dok kratkoročno trgovanje kriptovalutama, uz odgovarajuće stručno znanje, predstavlja odličnu priliku za zaradu.

 

U današnje vreme sve je više brokerskih kuća putem kojih je moguće trgovati virtuelnim valutama, a na tržištu se pojavljuju i razni derivativni proizvodi na bazi bitkoina.

 

BTC fire

 

Tokom decembra dve američke berze (CME, CBOE) omogućile su trgovanje bitkoinovim terminskim proizvodima (futures- ima), a 2018. godine se očekuje  pojavljivanje investicionih fondova i opcija vezanih za bitkoin.

 

Ovo poslednje je veoma dobra vest jer će isključivo pomoću opcija biti moguće sprovoditi trgovanja na ovom tržištu sa potpuno ograničenim rizikom, uz mogućnost ostvarivanja profita bukvalno bez gornje granice, bilo u long, bilo u short smeru.

Ako ne želite da izostanete iz ovog kripto- ludila uz odgovarajuće upravljanje rizikom, već sada treba da krenete sa učenjem!

 

Najbolja prilika za to je naš dvodnevni kurs o trgovanju opcijama koji će se održati 13. i 14. januara 2018. u Beogradu.

                                                        

Kliknite ovde i rezervišite svoje mesto!